Spanyol labdarúgás

Spanyol labdarúgás

Még mindig hibátlan az Atlético Madrid

2013. szeptember 01. - kirchner

Harmadik meccsét is megnyerte az Atlético Madrid! A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Real Sociedad otthon 2–1-re kikapott a fővárosi együttestől, amely így továbbra is hibátlan.

Megérdemelten vonulhatott egygólos előnyre az Atlético Madrid az Anoetában, a Real Sociedad otthonában. A fővárosiak végig jobban futballoztak, mint a hozzájuk hasonlóan a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutó ellenfelük. A Madrid vezető találatát David Villa jegyezte a 27. percben, a támadó idénybeli első gólját szerezte a bajnokságban.

A második játékrész tizenegyedik percében már kettővel mentek a vendégek. Villámgyors kontra végén Villa beadásából Koke volt eredményes. Ez a pofon már magához térítette a Sociedadot, a „matracosok" védelme meg kissé elszundikált a kétgólos előny tudatában. Egy gyorsan elvégzett szabadrúgás nyomán Xabi Prieto védhetetlen gólt vágott Thibaut Courtois kapujába!

A hajrában a belga kapus több nagy bravúrt is bemutatott, az Atlético Madrid megőrizte minimális előnyét, és három ponttal távozott Baszkföldről.

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyollabdarugas.blog.hu/api/trackback/id/tr495642231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása