Spanyol labdarúgás

Spanyol labdarúgás

Real Madrid: végre kiderült, mennyiért szerezték meg Bale-t

2013. október 15. - kirchner

Először nyilatkozott Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke a nyáron a Tottenhamtől szerződtetett Gareth Bale átigazolási díjáról.

bale640.jpg

Sokáig csak találgatások láttak napvilágot a sajtóban Gareth Bale átigazolási díjáról, majd állítólag a Tottenham Hotspur elnöke, Daniel Levy szeptember elején kiszivárogtatta, hogy 100 millió eurót kapott érte a Real Madridtól.

A királyiak részéről eddig nem érkezett hivatalos megerősítés az összegről, Florentino Pérez elnök azonban fellebbentette a fátylat:

„Igen, jól tudja – mondta Pérez elnök az Intereconomia televízió azon kérdésére, hogy valóban 91 millióért biztosították-e Bale-t. – Egy életbiztosításról van szó, amelyben a balesetek is benne foglaltatnak. Pontosan akkora összegre biztosítottuk, amennyibe került.”

Mindez azt is jelenti, hogy 94 millió euróval továbbra is Cristiano Ronaldo maradt a világ legdrágább játékosa.

Pérez is cáfolta a spanyol sajtóban megjelent hírt, amely szerint Bale porckorongsérvvel bajlódna, hozzátéve, hogy már teljesen egészséges, és várhatóan pályára lép a hétvégén.

Elképzelhető, hogy újabb világsztár megszerzéséért is versenybe száll a Real Madrid: Pérez – a Santiago Bernabéu Stadion átépítése és esetleges átnevezése mellett – arról is beszélt a műsorban, hogy a kolumbiai Radamel Falcaóért esetleg ajánlatot tesznek a jövő nyáron.

„Januárban még biztos nem jön, de ki tudja, júniusban talán” – nyilatkozta az egyesület első embere, aki szerint a Monaco csatára szívesen futballozna a madridiaknál.

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyollabdarugas.blog.hu/api/trackback/id/tr455642288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása