Spanyol labdarúgás

Spanyol labdarúgás

Real Madrid: Adebayor 12 millióért nem kell a királyiaknak - sajtóhír

2011. április 27. - kirchner

A dailymail.co.uk értesülései szerint kölcsönszerződése lejárta után Emmanuel Adebayor visszatérhet a Real Madridtól a Manchester Citybe. A királyiak ugyanis nem hajlandóak kifizetni az angol csapat által kért 12 milliós összeget a togói csatár játékjogáért.

Adebayor januárban, a Real csatárgondjait orvosolandó érkezett Madridba, azóta négy gólt szerzett, kettőt a Tottenham elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben. A királyiak jelezték is, hogy megtartanák, úgy tűnik azonban, hogy ennyit mégsem áldoznának rá.

Az egykori Arsenal-játékos jövője tehát bizonytalan, mert az sem nem biztos, hogy a Man. City számol a játékával a következő szezonban.

„A szezon végén meglátjuk. Ha Emmanuel maradni szeretne a Cityben, megteheti" – mondta Roberto Mancini, a Man. City menedzsere, aki azért a télen nem marasztalta a támadót.

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyollabdarugas.blog.hu/api/trackback/id/tr72861039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása