Spanyol labdarúgás

Spanyol labdarúgás

Barcelona: 600 néző felállva tapsolta Guardiolát egy színházban

2011. április 21. - kirchner

A Real Madrid ellen a hosszabbításban 1–0-ra elveszített spanyol Király-kupa-döntő után sem csökkent Josep Guardiola népszerűsége Barcelonában: a katalán szakembert felállva tapsolták meg egy színházban.

A Barcelona vezetőedzője magánemberként a családjával ment el a híres Manel együttes koncertjére a Romea színházba, ahol a mintegy 600 fős nézősereg megtapsolta, és a nevét kiabálták az emberek.

Érdekesség, hogy Guardiola egy évvel ezelőtt is részt vett a Manel együttes koncertjén, és a zenészek az egyik dalukban arra kérték a mestert, hogy hosszabbítsa meg a szerződését a katalán klubbal. Néhány héttel később bejelentették, hogy Guardiola új megállapodást kötött a gránátvörös-kékekkel...

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyollabdarugas.blog.hu/api/trackback/id/tr712848718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása