Spanyol labdarúgás

Spanyol labdarúgás

Guardiola: a Real ellen dőlhet el a bajnokság

2011. április 10. - kirchner

A spanyol bajnokságban mindkét óriásklub három gólt szerezve nyerte meg szombati bajnokiját. A számos alapembere nélkül játszó Real Madridban a hosszú ideig sérüléssel bajlódó Kaká két gólt szerzett tizenegyesből a Bilbao ellen 3–0-ra megnyert idegenbeli bajnokin.

„Két fontos gólt szereztem az önbizalmam szempontjából. Nem igazak azok a pletykák, amelyek szerint távozni akarok, csak egyesek kihasználták, hogy hiányoztam a csapatból. A Reallal akarok trófeákat szerezni. Megértem, hogy a szurkolók nem elégedettek velem, de a meccseken szeretném visszanyerni a bizalmukat. Csak arra kérem őket, hogy adjanak még egy kis időt" – mondta Kaká, akit a jövő heti el clásicóról is kérdeztek.

„A Real Madrid le tudja győzni a Barcelonát. Nem verhetetlenek. Egy világraszóló el clásico előtt állunk, és még akár a bajnokságot, a BL-t és a kupát is megnyerhetjük. Nem tudnék választani a három cím közül, mindegyiket akarom" – tette hozzá a brazil aranylabdás.

A Barcelona a sereghajtó Almeríát verte meg 3–1-re, így nyolcpontos előnnyel készülhet a jövő szombati csúcsrangadóra. Josep Guardiola szerint a blancók legyőzésével eldönthetik a bajnoki cím sorsát.

„Nem esünk abba a hibába, hogy azt gondoljuk, nem történik semmi, ha elbukunk a Bernabéuban. Ez egyedülálló lehetőség arra, hogy meghatározó lépést tegyünk a bajnoki cím felé. Ha kikapunk, öt pont lesz az előnyünk, és még hat meccs lesz hátra. Sok van még a ligából. Úgy kell játszanunk Madridban, mint tavaly, vagy mint két idénnyel ezelőtt. A Real Madridnak kiváló játékosai vannak, és képes nagy dolgokat elérni" – mondta Guardiola.

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyollabdarugas.blog.hu/api/trackback/id/tr842814129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása