Spanyol labdarúgás

Spanyol labdarúgás

Valencia: A 60. percig álltunk sorfalat a Real Madridnak - Emery

2011. április 24. - kirchner

Unai Emery, a spanyol Valencia labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint a Real Madird ellen 6–3-ra elvesztett bajnokin hiányzott játékosaiból a kellő agresszió, elszántság és alázat ahhoz, hogy megnyerjék a találkozót.

„Nevetségesen teljesítettünk – kezdte mondandóját Emery a mérkőzést követően. – A Real tiszteletére adott sorfalunk a hatvanadik percig tartott. Hiányzott belőlünk a kellő agresszivitás, elszántság és alázat a mérkőzés megnyeréséhez. Megvoltak a lehetőségeink, ám ehelyett összeomlottunk és immár azon kell gondolkodnunk, hogy miért történt ez.”

„Most legszívesebben három napig elbújnék, de nem lehet, mert az én felelősségem is, hogy felkészüljünk az Osasuna elleni meccsre, ahol az elejétől kezdve harapni fogunk" – tette hozzá a tréner.

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyollabdarugas.blog.hu/api/trackback/id/tr192852467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása