Spanyol labdarúgás

Spanyol labdarúgás

Barcelona: Adriano combizma elszakadt, négy hétre kidőlt

2011. április 21. - kirchner

Combizomszakadás miatt négy hétre kidőlt a sorból Adriano Correia, a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának brazil szélső hátvédje. A légiós a Real Madrid ellen hosszabbításban 1–0-ra elveszített spanyol Király-kupa-döntő hajrájában sérült meg.

Adriano az elmúlt hetekben stabil kezdőként lépett pályára, de honfitársa, Maxwell Andrade megfelelő helyettese lehet a bajnokságból hátralévő időszakban és a BL-ben.

Pep Guardiola vezetőedző viszont egyre nehezebb helyzetbe kerül, hiszen a harmadik rutinos védője esik ki a sorból hosszú időre. Éric Abidalt műteni kellett, Carles Puyol hónapok óta maródi, s bár a hétvégi el clásicóra beszállt, ismét megsérült, így ismét körön és kereten kívülre került. A katalánoktól még Bojan Krkic esett ki hosszabb időre a közelmúltban.

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyollabdarugas.blog.hu/api/trackback/id/tr272848815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása