Spanyol labdarúgás

Spanyol labdarúgás

Puskás dédunokája és Kubala unokája vezeti fel a Realt és a Barcát

2011. április 20. - kirchner

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia beszámolója szerint Puskás Ferenc dédunokája és Kubala László unokája is ott lesz a gyerekek között, akik felvezetik a pályára a Real Madrid, illetve a Barcelona játékosait ma este a spanyol Király-kupa döntőjében Valenciában.

A pfla.hu információi szerint a Reallal háromszoros BL-győztes Puskás Ferenc dédunokája, Ane De Juan Damborena és a Barcelona első sikerkorszakát meghatározó Kubala László unokája, Ferenc László Kubala Vargas a madridi magyar nagykövetség közbenjárására, a Spanyol Labdarúgó-szövetségnek köszönhetően lesz ott a kísérők között.

A tizenkét éves kislány, Ane a legendás Pancho fiatalabbik unokája, Réka Damborena Puskás leánya. Míg a tíz éves Ferenc László a katalán hőssé vált „Kuksi" Carlos nevű fiának gyermeke. A csapatokat kísérő fiatalok között Ferenc László bátyja, a 13 éves Jan László is ott lesz, és a két család képviselői ma már együtt ebédelnek és töltik el a meccs előtti órákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyollabdarugas.blog.hu/api/trackback/id/tr572848809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása