Spanyol labdarúgás

Spanyol labdarúgás

Barcelona: Villa beállította saját negatív rekordját - 11 meccs óta gólképtelen

2011. április 22. - kirchner

David Villa, az FC Barcelona labdarúgója tizenegy tétmérkőzés óta – majd két hónapja – nem talált be az ellenfelek kapujába, ezzel beállította karrierje negatív rekordját.

A spanyol válogatott támadóval a 2007–2008-as kiírásban fordult elő hasonló eset, akkor még Valencia-játékosként volt képtelen tizenegy mérkőzésen keresztül a hálóba találni. Az idő alatt a Valencia a bajnokságban megszerezhető 27 pontból csupán hármat zsebelt be, ráadásul utolsó helyen zárt a Bajnokok Ligája-csoportjában, így kiesett.

Villa legutóbb február 26-án, a Mallorca ellen 3–0-ra megnyert spanyol bajnokin volt eredményes. Akkor a Barca a média által MVP-nek becézett hármas – Messi, Villa és Pedro – góljával győzött. Érdekesség, hogy az azóta eltelt tizenegy meccsen csak a kétszeres aranylabdás Lionel Messi tudott gólt szerezni hármuk közül, szám szerint hetet.

A katalánok szombat este 20 órától fogadják az Osasuna együttesét, amely ellen ősszel Pedro egyszer, míg Messi kétszer is eredményes volt, Villa azonban „csak” gólpasszig jutott.

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyollabdarugas.blog.hu/api/trackback/id/tr702848792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása