2013.09.01. 18:11 kirchner

Még mindig hibátlan az Atlético Madrid

Harmadik meccsét is megnyerte az Atlético Madrid! A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Real Sociedad otthon 2–1-re kikapott a fővárosi együttestől, amely így továbbra is hibátlan.

Megérdemelten vonulhatott egygólos előnyre az Atlético Madrid az Anoetában, a Real Sociedad otthonában. A fővárosiak végig jobban futballoztak, mint a hozzájuk hasonlóan a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutó ellenfelük. A Madrid vezető találatát David Villa jegyezte a 27. percben, a támadó idénybeli első gólját szerezte a bajnokságban.

A második játékrész tizenegyedik percében már kettővel mentek a vendégek. Villámgyors kontra végén Villa beadásából Koke volt eredményes. Ez a pofon már magához térítette a Sociedadot, a „matracosok" védelme meg kissé elszundikált a kétgólos előny tudatában. Egy gyorsan elvégzett szabadrúgás nyomán Xabi Prieto védhetetlen gólt vágott Thibaut Courtois kapujába!

A hajrában a belga kapus több nagy bravúrt is bemutatott, az Atlético Madrid megőrizte minimális előnyét, és három ponttal távozott Baszkföldről.

Az oldalról

Ez az oldal a spanyol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami a spanyol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Primera División-ban szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen a spanyol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!