2011.04.24. 15:53 kirchner

Valencia: A 60. percig álltunk sorfalat a Real Madridnak - Emery

Unai Emery, a spanyol Valencia labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint a Real Madird ellen 6–3-ra elvesztett bajnokin hiányzott játékosaiból a kellő agresszió, elszántság és alázat ahhoz, hogy megnyerjék a találkozót.

„Nevetségesen teljesítettünk – kezdte mondandóját Emery a mérkőzést követően. – A Real tiszteletére adott sorfalunk a hatvanadik percig tartott. Hiányzott belőlünk a kellő agresszivitás, elszántság és alázat a mérkőzés megnyeréséhez. Megvoltak a lehetőségeink, ám ehelyett összeomlottunk és immár azon kell gondolkodnunk, hogy miért történt ez.”

„Most legszívesebben három napig elbújnék, de nem lehet, mert az én felelősségem is, hogy felkészüljünk az Osasuna elleni meccsre, ahol az elejétől kezdve harapni fogunk" – tette hozzá a tréner.

Az oldalról

Ez az oldal a spanyol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami a spanyol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Primera División-ban szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen a spanyol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!