Spanyol labdarúgás

Spanyol labdarúgás

Real Madrid: „A kupa kómában van, de a kómából is van visszaút”

2011. április 22. - kirchner

Mint ismert, a Real Madrid 18 év után hódította el ismét a Király-kupát, ám a jelek szerint nem becsülte meg eléggé a trófeát. A blancók trófeakészletét gondozó Federico Alegre szerint a megsérült kupa jelenleg kómában van, de innen is van visszaút...

 

Mint tegnap beszámoltunk róla, a madridiak nyitott tetejű buszon mentek a hagyományos ünnepi

 

helyszínnek számító Cibeles térre, és a társaival ünneplő Sergio Ramos a zuhogó esőben véletlenül kiejtette a kezéből a súlyos trófeát, amelyen a busz „szépen", komótosan át is hajtott.

 

„A kupa nem leesett, hanem leugrott a buszról, amikor megérkeztünk, és meglátta, mennyi Madrid-drukker várja" – viccelődött Sergio Ramos.

A Marca sportnapilap szerint csütörtökön egy másolatot állítottak ki a Bernabéuban, és a Real trófeakészletét gondozó Federico Alegre sem látta derűlátóan a helyzetet:

„Inkább nem mennék bele, milyen állapotban van a kupa, hiszen mindenki látta, egy busz hajtott át rajta, szóval el tudják képzelni. Fogalmazzunk úgy, hogy a beteg kómában van, de a kómából is van visszaút."

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyollabdarugas.blog.hu/api/trackback/id/tr62848797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása