Spanyol labdarúgás

Spanyol labdarúgás

Barcelona: Messinek két-három hetet kell kihagynia

2013. szeptember 29. - kirchner

A spanyol élvonalbeli FC Barcelona labdarúgócsapata hivatalos honlapján erősítette meg, hogy az Almería elleni idegenbeli bajnokin (0–2) megsérült Lionel Messinek két-három hetet kell kihagynia.

Messi640.jpg

Messi szombaton gólt szerzett az Almería ellen megnyert bajnokin, majd percekkel később megsérült, le is kellett cserélni (Xavi váltotta). A vasárnapi orvosi vizsgálatok kiderítették, hogy a jobb combjában sérült meg egy izom, ami miatt két-három hetet kell kihagynia a négyszeres aranylabdásnak.

Mindez azt jelenti, hogy Messi kihagyja a keddi, Celtic elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccset, majd a Valladolid elleni hazai bajnokit is. Ha minden jól megy, a vb-selejtezők miatti szünet után, október 19-én térhet vissza az argentin sztár, méghozzá az Osasuna elleni bajnokin.

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyollabdarugas.blog.hu/api/trackback/id/tr75642262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása